All inclusive Tenzing Travel

=►All inclusive strandvakanties


Tenzing TravelDos Playas Hotel *** All Inclusive - Mexico
Goede locatie, uitstekend geprijsd: de juiste keuze indien het logeeradres eenvoudig mag zijn.

Het Dos Playas hotel ligt aan zee, in de hotel-zone van Cancun, waar veel hotel-resorts en shopping centra zijn te vinden. Het is een hotel zonder toeters of bellen; het uitgangspunt is dat je op een goede locatie zit voor een goede prijs. De rest speelt zich buiten de deur af. Het hotel maakt deel uit van de ‘Celuisma’ hotelketen wat een mooi voordeel oplevert: als gast van Dos Playas kunt u gebruik maken van de stranden en zwembaden van de zusterhotels.Coyaba Beach Resort **** All Inclusive - Grenada
Het Coyaba Beach Resort ligt aan het mooiste strand van het eiland, Grand Anse Beach. Bijzonder aan dit resort is de ruimte, de sfeer en de aandacht voor details.

Het is hier uitstekend relaxen tussen de tropische vegetatie of op het strand. De sfeervolle kamers zijn ingericht in Caribische stijl. Kwaliteit en service staan in een hoog vaandel bij dit hotel. De hoofdstad van Grenada, St. George’s, ligt op korte afstand van het resort. Gedurende de ochtend is het een kleurrijk schouwspel op de lokale markt, de moeite van een bezoek waard. Ook de onderwaterwereld van Grenada is bijzonder te noemen: kleurrijke vissen en koralen maken dit tot een van de beste duikbestemmingen van het Caribisch gebied. Vergeet ook niet het groene binnenland van het eiland te bezoeken. Het tropische regenwoud, de rivieren en watervallen vormen een extra reden om dit prachtige eiland vooral niet over te slaan.Sandals Whitehouse European Village & Spa **** All Inclusive - Jamaica
Zeer ruim opgezet resort, gelegen aan de ongerepte zuidkust van Jamaica. Het is gebouwd in de stijl van een Europees dorp aan een lang privé-strand.

Door de ruime opzet is er alle plaats voor privacy en rust. Een ideale plek om weer op te laden en daarbij: in de Sandals resorts kunnen ‘couples’ zich helemaal overgeven aan de romantische sfeer.